Mam pewien problem. Kupiłem używane słupki A (tapicerkę). Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki powinny mieć numer? Te które kupiłem mają między innymi: 1Z0 867 457L
Szukałem na ETCE online ale tam są zupełnie inne numery. Ciężko w ogóle znaleźć coś o takim numerze :shock:
końcówki literowe odpowiadają za kolor słupka oraz jego wykończenie
w zależności od rocznika i modelu osłona słupka może być plastikowa albo pokryta materiałem, kolorystyka- w zależności od wersji wyposażenia
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Właściwie sama kolorystyka mnie nie interesuje bo słupki idą do przeróbek tyle że numer jest zupełnie inny :| Nie wiem teraz czy dzwonić do kolesia czy jak... 1Z0 niby z O2
Roznica generalna to jest czy slupek ma zaslepke z napisem airbag gdzie chyba jest srubeczka, czy jest do auta bez kurtyn i cala ta listwa jest na zatrzaski
To co kupiłem nie ma zaślepek na poduchy więc teoretycznie to chyba będzie to (u siebie też ich nie mam). Mam nadzieję, że nie zmienili niczego w samej konstrukcji i wszystko będzie pasować.
Komentarz